Hotel Truida

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Boulevard Bankert 108 , 4382 AC Vlissingen, Zeeland

E-mail

Over Hotel Truida

Ons hotel 'Truida' kent een gemoedelijke en persoonlijke sfeer. De meeste kamers en de terrassen bieden een schitterend uitzicht over de zee, op scheepvaart en het strand. U ziet vanuit uw bed de schepen voorbijvaren!

Kamers aan de nietzeezijde bieden een vrij uitzicht over de stad. Alle 20 ruim opgezette kamers beschikken over een douche met legionellafilter, toilet, kleurentelevisie met teletekst en een waterkoker. Draadloos internet (wifi) gratis. Enkele kamers beschikken over een kitchenette. Een lift is aanwezig en familiekamers zijn op aanvraag beschikbaar.

Helaas kunnen wij het meebrengen van uw huisdier niet toestaan.

Op loopafstand van het hotel bevindt zich het centrum met vele winkels, restaurants en culturele activiteiten. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten.

Wij beschikken over een overdekte en afsluitbare fietsenberging.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

22-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Hotels

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hotel Truida in Boulevard Bankert 108, Vlissingen Zeeland 4382 AC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Theater diensten in Vlissingen Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Vlissingen Theater per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Vlissingen Zeeland, 4382 AC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3739276]