Alain Dehaze nieuwe topman Humares

Door: Humares  15-10-2007

Ambitieuze groeistrategie
Dehaze toont zich verheugd met zijn benoeming: “Humares biedt mij een fantastische uitdaging. Het is een uniek bedrijf dat zich onderscheidt van andere spelers op de markt door haar internationale recruitment competenties en door haar sterke positie op de technische en maritieme markt. Ik heb mezelf ten doel gesteld om te zorgen dat de ambitieuze groeistrategie ‘op koers naar 2009’ optimaal uitgevoerd wordt.” In 2009 moet Humares een omzet van minimaal € 200 miljoen genereren tegen een gezonde winstmarge.

Blij met opvolger
Humares’ oprichter Wijnand van Gessel vindt dat hij in Alain Dehaze een goede opvolger heeft gevonden. Van Gessel: “Alain brengt een schat aan kennis en ervaring mee. Gezien de processen die hij in zijn verleden bij Solvus en USG succesvol heeft begeleid, ben ik er zeker van dat hij van grote meerwaarde is voor Humares.” Wijnand Van Gessel blijft als commissaris betrokken bij Humares. “Ik zal toetreden tot de Raad van Commissarissen. Zo kan ik de ontwikkelingen van dichtbij blijven volgen en blijven mijn kennis en ervaring behouden voor de organisatie”, aldus Van Gessel.

De Humares Groep, opgericht in 1976, is gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van technisch, logistiek, productie en maritiem personeel. Naast lokaal geworven personeel verzorgt Humares ook de werving van internationaal personeel voor haar opdrachtgevers. Met locaties en agenten in 22 landen in Europa, Noord-Amerika, Australië en Zuidoost-Azië, een personeelsbestand van 270 vaste en meer dan 3500 uitzendmedewerkers en een omzet van € 117 miljoen in 2006 is zij een toonaangevende speler op de internationale flexibele arbeidsmarkt. In Nederland behoort Humares tot de top 8 van de uitzendorganisaties. Merknamen van Humares zijn onder meer Oceanwide, MainTec, OWI Group, Impact Interim, NOVA Engineering en TiP personeelsdiensten. Voor meer informatie: http://www.humares.com

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hans Scheers, marketing manager Humares, telefoon (0118) 429 000.