Martijn Bruijns kandidaat "Trucktechnicus van de toekomst"

Door: Humares  15-10-2007

Bijzonder
Martijn behoorde tot de beste 15 ROC leerlingen die deelgenomen hebben aan de theorietest. Tijdens de praktijkronde op vrijdag 19 oktober bij Innovam in Nieuwegein strijden de overgebleven kandidaten om de titel, die dit jaar voor het eerst vergeven wordt. Tjeska Jansen toont zich namens MainTec blij met de kandidatuur van Martijn Bruijns: "Het is bijzonder dat Martijn nu al in de finale van de verkiezing staat. De verkiezing staat open voor alle leerlingen in een BBL traject en Martijn is pas eerstejaars leerling op niveau 2. De meeste deelnemers zitten veel verder in hun opleiding. Wij zijn dus hartstikke trots dat Martijn zich nu al mag meten met de besten van Nederland." Ook Paul Huijgen van de Heeren Groep is trots op zijn leerling: "Martijn houdt zich bezig met het onderhoud van ons gevarieerde materieel. Hij leert snel, is punctueel en kan al heel goed zelfstandig taken aan."

Prachtig vak
De verkiezing "Trucktechnicus van de toekomst" wordt georganiseerd door MainTec Mobiele Techniek in samenwerking met Innovam, het kenniscentrum in de auto-, truck- en tweewielerbranche. De verkiezing loopt parallel aan de verkiezing "Trucktechnicus van het jaar", waarvan MainTec hoofdsponsor is. Tjeska Jansen: "De instroom van leerling auto- en trucktechnici is op dit moment veel te laag om de branche blijvend van goed personeel te voorzien. We hopen met deze verkiezingen het vak van trucktechnicus en de opleiding daarvoor in een positief daglicht te stellen. Het is tenslotte een prachtig vak met goede werkomstandigheden en een geweldig toekomstperspectief."

De prijsuitreiking van beide verkiezingen vindt plaats tijdens de BedrijfsautoRAI op 26 oktober aanstaande in de stand van MainTec Mobiele Techniek, stand 10.024.

MainTec Mobiele Techniek is gespecialiseerd in het bieden van totaaloplossingen op het gebied van personeel in de motorvoertuigen- en tweewielerbranche. MainTec Mobiele Techniek detacheert vakvolwassen technici en voert werving & selectie- en outplacementopdrachten uit. Daarnaast detacheert zij als erkend leerbedrijf, in samenwerking met Innovam, leerlingen in het kader van gecombineerde leer- en werktrajecten. MainTec Mobiele Techniek heeft met meer dan 15 vestigingen een landelijke dekking. MainTec Mobiele Techniek is onderdeel van de Humares Groep. De Humares Groep is een toonaangevende speler op de internationale flexibele arbeidsmarkt. In Nederland behoort Humares tot de top 8 van de uitzendorganisaties. Merknamen van Humares zijn onder meer Oceanwide, MainTec, OWI Group, Impact Interim, NOVA Engineering en TiP personeelsdiensten.