Prefab Badkamers en Keukens

Prefab Badkamers en Keukens van Logus Prefab

Door: Logus Prefab  09-09-2011
Trefwoorden: Prefab, Prefab Badkamer, Prefab Badkamer en Keukens

 

Logus Prefab produceert prefab badkamers, prefab toilleten en prefab keukens. De prefab badkamer wint snel terrein in de bouwwereld. Geen wonder, want de prefab badkamers of prefab units zoals sommige het noemen, is een kwaliteitsproduct dat de functionaliteit en de uitstraling van een ‘traditionele’ badkamer heeft. 

Een prefab unit is uitermate geschikt voor studenthuisvesting, hotels, zorg en levensloop bestendige badkamers. De voordelen van prefab badkamers zijn onder andere flexibiliteit, kortere bouwtijd en exacte maatvoering. Zeker als de prefab badkamer is vervaardigd door dé specialist in de Benelux: Logus Prefab.

Logus Prefab (voorheen Instal Advies) heeft jaren ervaring in installatie techniek en productie van prefab oplossingen. Wie geen ervaring heeft met prefab badkamers, hoeft zich geen zorgen te maken. Logus Prefab is dé partner die graag ondersteuning biedt bij het ontwerp en de indeling. Wilt u met eigen ogen zien wat we kunnen? U bent van harte welkom in onze showroom in Hamont-Achel (België) of kijk op .

Trefwoorden: Prefab, Prefab Badkamer, Prefab Badkamer en Keukens