Muurling Automatisering

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Ruys de Beerenbrouckstr 34 , 4384 ET Vlissingen, Zeeland

E-mail

Over Muurling Automatisering

ICT-apparatuur en -systemen zijn voor het MKB belangrijke gereedschappen. Sterker nog: computers, software, netwerken, printers en dergelijke zijn onmisbaar geworden om het werk gedaan te krijgen. Maar: de ontwikkelingen gaan snel. Aankoopbeslissingen, aanleg, onderhoud en het verhelpen van acute storingen vergen steeds meer specialistische kennis en ervaring. Aangezien er in het MKB altijd meer taken dan mensen zijn, is de hamvraag: hoe organiseert u dit zonder dat het ten koste gaat van het ‘echte’ werk?
Muurling Automatisering beheert, onderhoudt en realiseert ICT-omgevingen van 3 tot 50 werkplekken. Het is de missie van Muurling automatisering om de bedrijfszekerheid van ICT-apparatuur en -systemen in het MKB op het best mogelijke peil te krijgen en te houden. Als externe specialist kunnen we u bijstaan zonder dat u van ons afhankelijk wordt.

Omdat uw gewone werk gewoon doorgaat, passen wij onze werktijden aan. Muurling Automatisering is daarom doordeweeks beschikbaar voor eerste hulp en systeembeheer van 08.00 tot 22.00 uur. Als het beter uitkomt, is zelfs het weekeinde een optie. Ondanks deze brede beschikbaarheid hanteert Muurling Automatisering dezelfde prijs.

Dat is altijd een lastige vraag: voldoet het computerpark aan de eisen van deze tijd en uw toekomstige wensen? Moeten we de computers upgraden of vernieuwen? Internet en e-mail op elke werkplek? Hoe zit het met virussen, hackers en het delen van gegevens? Muurling Automatisering geeft advies over hoe uw systemen aan dergelijke nieuwe wensen kunnen voldoen en kan zorgen voor implementatie en onderhoud.

Vergelijk uw computerpark of netwerk eens met uw auto. Met goed beheer en regelmatig onderhoud is het een fijn stuk gereedschap dat bovendien lang meegaat. U begrijpt dat slecht beheer tot teveel onderhoud en tot meer kans op pech onderweg leidt. En dat als er veel onderhoud nodig is, u aan vervanging moet gaan denken.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

25-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Computer & IT Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Muurling Automatisering in Ruys de Beerenbrouckstr 34, Vlissingen Zeeland 4384 ET uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Vlissingen Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Vlissingen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Vlissingen Zeeland, 4384 ET, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825959]