Restaurant Parkfront

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Bellamypark 16 /18 , 4381 CJ Vlissingen, Zeeland

E-mail

Over Restaurant Parkfront

Parkfront ..... een relaxte hotspot aan het levendige Bellamypark in Vlissingen.

Wie Vlissingen "doet" komt ongetwijfeld ook uit op het Bellamypark. Parkfront is daarbij het goede adres om te zien of gezien te worden, maar bovenal bent u er welkom voor het beleven van onze traditionele producten die door ons op moderne wijze vertaald worden naar toegankelijk, creatief en vooral: lekker eten. Onze pannenkoeken en pastas alsmede steaks & vis zijn bedoeld voor een zo breed mogelijke doelgroep. Van gezinnen met kinderen naar stelletjes, ouderen en grotere groepen. Ook voor high tea & en mini-high tea kunt u bij ons terecht.

Onze ambiance is knus, smaakvol en ongedwongen in een sfeer zoals je die bij goede vrienden thuis ervaart. Bij Parkfront geniet je van elkaars gezelschap en van goed eten en drinken. Bij lekker weer kunt u volop genieten van de zon op ons terras met comfortabele stoelen en loungebanken.
Ook dat is Parkfront. De keuken wordt geleid door Stefan Rodermond die zijn kennis en ervaring opdeed in ons restaurant Waterfront waar Pedro zijn leermeester was. Omdat Pedro het koken hier ook als een nieuwe uitdaging beschouwt is hij ook regelmatig aanwezig in Parkfront en verdeelt zijn kookkunsten dus over beide zaken.

Openingstijden

Ma - Di
Gesloten
Wo - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/parkfront/

Categorieën: Restaurants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Restaurant Parkfront in Bellamypark 16 /18, Vlissingen Zeeland 4381 CJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurants diensten in Vlissingen Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Vlissingen Restaurants per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Vlissingen Zeeland, 4381 CJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823828]