Rossel Tandprotheticus

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Badhuisstraat 54 , 4381 LT Vlissingen, Zeeland

E-mail

Over Rossel Tandprotheticus

Tandprotheticus Rossël is een praktijk die gespecialiseerd is in het aanmeten, vervaardigen, aanpassen en repareren van kunstgebitten. Door zijn kennis en ervaring kan hij er voor zorgen dat uw kunstgebit beter past zonder verwijzing van een tandarts.

Vanaf het begin tot het eind is tandprotheticus Robert-Jan Rossël het aanspreekpunt die u door het gehele traject begeleid. Hij doet zowel de behandelingen bij de patiënt als de technische vaardigheden aan de prothese wat tot een optimaal resultaat voor de patiënt zal leiden.
Ook is hij gespecialiseerd in het aanmeten van kunstgebitten op implantaten en werkt nauw samen met een tandarts-implantoloog.

De praktijk bestaat al ruim 40 jaar toen grondlegger JPA Rossël als één van de eerste tandprotheticus van Nederland zijn praktijk in Vlissingen heeft geopend. In 1996 is zijn zoon Robert-Jan Rossël in de praktijk begonnen als tandtechnieker en heeft uiteindelijk zijn studie goed afgerond tot tandprotheticus.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Mastercard, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Tandprotheticus-Ross%C3%ABl/284974908203832
Twitter: https://twitter.com/tprossel

Categorieën: Prosthodontist

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Rossel Tandprotheticus in Badhuisstraat 54, Vlissingen Zeeland 4381 LT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Vlissingen Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Vlissingen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Vlissingen Zeeland, 4381 LT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3746116]