Hoefijzers - Century Familie

Hoefijzers - Century Familie van Koninklijke Kerckhaert Hoefijzerfabriek

Door: Koninklijke Kerckhaert Hoefijzerfabriek  26-04-2011
Trefwoorden: Particulieren, Paarden, Gereedschappen

De Century familie is een uniek concept, ontwikkeld door de koninklijke Kerckhaert Hoefijzerfabriek. Het Century ontwerp is zeer populair en Kerckhaert is in staat geweest om het ijzer aan te passen aan een grote verscheidenheid van paarden wereldwijd. Aan de basis van dit hoefijzer ligt een ontwerp dat aan alle eisen van de professionele hoefsmid voldoet. De Century combineert het voordeel van een profielijzer met de ondersteuning en de iets vettere nagelpositie van een vlak ijzer.

De Century Support is een slim ontworpen hoefijzer dat het over de teen rollen verbetert, waarbij het tegelijkertijd de hoefsmid de voordelen biedt van zowel een profielijzer als een vlak ijzer. De Century Support heeft bovendien een bredere, sterkere teen en bredere hielen voor betere ondersteuning. De takken hebben een normale breedte om het gewicht te verminderen en bovendien kan het ijzer hierdoor gemakkelijk worden aangepast. Het nieuwe Aluminium Century Support hoefijzer heeft dezelfde ontwerpkenmerken: bredere tenen en hielen, wat het ideaal maakt voor het moderne, op hoog niveau presterende, sportpaard.

Vanaf de A-Class tot en met de Century Big Foot voorziet de Koninklijke Kerckhaert Hoefijzerfabriek ieder paard van het perfecte hoefijzer.

Trefwoorden: Business To Business, Gereedschappen, Hobbyisten, Hoefijzers, Hoefnagels, Hoefsmeden, Paarden, Paardenhoeven, Paardenverzorgers, Particulieren, Ponys, Ruiters, Smeden, Werkpaarden,

Contact Koninklijke Kerckhaert Hoefijzerfabriek

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share