Hoefijzers - Classic Familie

Hoefijzers - Classic Familie van Koninklijke Kerckhaert Hoefijzerfabriek

Door: Koninklijke Kerckhaert Hoefijzerfabriek  26-04-2011
Trefwoorden: Particulieren, Paarden, Gereedschappen

De Classic familie van de Koninklijke Kerckhaert Hoefijzerfabriek voldoet aan de vraag van hoefsmeden wereldwijd. Bij de gevestigde traditie en stijl van het beslaan van paarden in de meeste Engelstalige landen is het profielijzer van de Classic Star erg populair. Opnieuw was Kerckhaert in staat om het bestaande ontwerp van profielijzers te innoveren door de invoering van het nieuwe Classic profielijzer met Radius lippen en afgeschuinde hielen en door wijziging van de breedte op belangrijke delen van het hoefijzer, zoals de teen en hiel.

De Classic Sport is een nieuwe toevoeging aan de familie met geboorde en getapte 3/8 schroefgaten, ideaal voor het moderne sportpaard. De nieuwe Classic Fast Break hoefijzers, die gevormd zijn uit halfrond staal zijn afgestemd op een moderne methode van beslaan, waarbij het paard sneller over de teen kan rollen, iets waar veel hoefsmeden tegenwoordig voor kiezen.

De vervaardiging van profielijzers is een zeer moeilijk proces. De meest geavanceerde machines, door Kerckhaert zelf ontwikkeld en gebouwd, zorgen ervoor dat de kwaliteit van de hoefijzers van de Koninklijke Kerckhaert Hoefijzerfabriek de hoogste is.

Trefwoorden: Business To Business, Gereedschappen, Hobbyisten, Hoefijzers, Hoefnagels, Hoefsmeden, Paarden, Paardenhoeven, Paardenverzorgers, Particulieren, Ponys, Ruiters, Smeden, Werkpaarden,

Contact Koninklijke Kerckhaert Hoefijzerfabriek

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share