Hoefijzers - DF Familie

Hoefijzers - DF Familie van Koninklijke Kerckhaert Hoefijzerfabriek

Door: Koninklijke Kerckhaert Hoefijzerfabriek  26-04-2011
Trefwoorden: Particulieren, Paarden, Smeden

De DF familie van de Koninklijke Kerckhaert Hoefijzerfabriek werd speciaal ontwikkeld om te kunnen profiteren van de nieuwe, geavanceerde productietechnieken, die door de familie Kerckhaert waren uitgevonden en ontwikkeld, waarmee hoefijzers van topkwaliteit konden worden geproduceerd. Deze voorsprong zette de Koninklijke Kerckhaert Hoefijzerfabriek opnieuw boven de hoefijzers van andere fabrikanten.
Innovaties, zoals de gepatenteerde Radius lippen, nieuwe ritsontwerpen zoals in de DF- familie, plus nieuwe concepten zoals de Grand Prix achterijzers en de DF Special hoefijzers, bieden hoefsmeden wereldwijd de mogelijkheid om op een hoger niveau te beslaan, dankzij Kerckhaert hoefijzers.
De DF familie is uitgebreid om te voldoen aan de specifieke behoeften van hoefsmeden, zoals bijvoorbeeld het kunnen beslaan van het IJslandse paard alsmede paarden met langere, smallere voeten. Deze ontwikkelingen waren zo geavanceerd dat vele modellen internationaal werden geregistreerd en octrooien werden verkregen om alle ontwikkelingen die de Koninklijke Kerckhaert Hoefijzerfabriek heeft bereikt te beschermen.

Trefwoorden: Business To Business, Hobbyisten, Hoefijzers, Hoefnagels, Hoefsmeden, Paarden, Paardenhoeven, Paardenverzorgers, Particulieren, Ponys, Ruiters, Smeden, Werkpaarden,

Contact Koninklijke Kerckhaert Hoefijzerfabriek

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share