Bouwbedrijf Goossen BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Noordstraat 24 , 4588 KM Walsoorden, Zeeland
Hulst, Zeeuws Vlaanderen

E-mail

Over Bouwbedrijf Goossen BV

Met gepaste trots kunnen we melden dat Bouwbedrijf Goossen al sinds 1884 klantgericht bouwt. Ooit begonnen als kleinschalig familiebedrijf is onze onderneming uitgegroeid tot een toonaangevende bouwer in Zuidwest Nederland. Behalve woningen bouwen we ook kantoren, winkels, scholen en zorginstellingen. Naast de professionele kantoororganisatie en het vakkundig bouwpersoneel beschikt Bouwbedrijf Goossen over een machinale timmerwerkplaats met spuitcabine. Ook beschikken we over een uitgebreid eigen materieelbestand. Onze bedrijfsomvang maakt ons flexibel en slagkrachtig, waarmee wij in staat zijn bouwwerken te realiseren met zowel de traditionele- als hoogwaardige moderne bouwsystemen.

Bouwbedrijf Goossen B.V. is gevestigd in provicie Zeeland, Zeeuws-Vlaanderen, Gemeente Hulst.

?Méér dan bouwen


Overal waar mensen wonen, werken, recreëren en samenkomen, daar is Bouwbedrijf Goossen. Geen wonder dat we dagelijks zeer
uiteenlopende projecten onder handen hebben: van woningen, appartementen, scholen en recreatieaccomodaties tot het onderhouden en beheren van panden en het ontwikkelen en bouwen van gebouwen voor woningcorporaties en opdrachtgevers in de gezondheidszorg.

Alles wat we doen, voeren we uit op basis van ons 'Meer dan bouwen'-concept: we brengen markten, risico's, financiering en exploitatie in kaart, vertalen de wensen van de opdrachtgever in een integraal en duurzaam bouwconcept, coördineren en realiseren de daadwerkelijke bouw en zijn er daarna nog voor het technische beheer, indien nodig 24 uur per dag.

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Building, Carpentry & Construction Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Walsoorden Zeeland

Is Bouwbedrijf Goossen BV in Noordstraat 24, Walsoorden Zeeland 4588 KM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Walsoorden Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Walsoorden Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Walsoorden Zeeland, 4588 KM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3722694]