Groosman Installatiebedrijf BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Graafjansdijk B 129 , 4554 LC Westdorpe, Zeeland
Terneuzen, Zeeuws Vlaanderen

E-mail

Over Groosman Installatiebedrijf BV

Bij Installatiebedrijf Groosman BV kunt u terecht voor sanitair, het installeren, repareren en/ of vervangen van CV-ketels, vloerverwarming, radiatoren, luchtbehandeling, zonnecollectoren en dakbedekking (loodgieterswerk). Wij werken met de beste merken en ervaren medewerkers. Onze service- en onderhoudsmedewerkers staan voor u klaar. Daarnaast zijn wij vooruitstrevend op het gebied van duurzame technieken en oplossingen.

Sanitair
Wilt u een vrij hangend toilet, fontein of een volledig nieuwe badkamer voorzien van alle gemakken? Wij adviseren u graag en kunnen u diverse mogelijkheden laten zien.
Heeft u last van lekkage of wilt uw een buitenkraan? U kunt bij ons terecht voor het vervangen en het aanleggen van zowel water- als gasleidingen.

Centrale verwarming
Wilt u energie besparen met een nieuwe CV-ketel of heeft uw een probleem om uw huis te verwarmen? Wij kunnen u helpen met al uw CV problemen. Van het plaatsen van radiatoren tot het aanleggen c.q. vervangen van volledige CV-installaties, maar ook aanbrengen van kleine aanpassingen behoren tot de mogelijkheden.

Luchtbehandeling
Het leveren en monteren van complete luchtbehandelinginstallaties en/of warmteterugwinning installaties Maar ook combinatiesystemen met luchtbehandeling en verwarming voeren wij uit.

Zonnecollectoren
Heeft u interesse voor het plaatsen van zonnecollectoren. Maak met ons een afspraak. Wij bekijken bij u ter plaatse de situatie en bieden u een toepassing op maat aan.

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

25-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Heating

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Groosman Installatiebedrijf BV in Graafjansdijk B 129, Westdorpe Zeeland 4554 LC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Westdorpe Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Westdorpe Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Westdorpe Zeeland, 4554 LC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818157]