Zeeuws Instituut voor Traumaverwerking ZIT

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Axelsestraat 2 , 4543 CJ Zaamslag, Zeeland
Terneuzen, Zeeuws Vlaanderen

E-mail

Over Zeeuws Instituut voor Traumaverwerking ZIT

Het Zeeuws Instituut voor Traumaverwerking (ZIT) richt zich voornamelijk op cliënten die een nare en/ of angstige ervaring hebben meegemaakt. De gebeurtenis kan in hun recente of vroegere verleden voorgevallen zijn. U kunt zich aanmelden via de website (www.1nP.nl) als u een verwijzing van uw huisarts heeft en als u nog niet "los" bent van de herinnering. Klachten als slaapproblemen, angst en spanningsklachten, een negatief zelfbeeld, somberheid, etc. die verband houden met de nare gebeurtenis worden aangepakt. Ook worden er weerbaarheidstrainingen gegeven en wordt er gewerkt aan relatie stress.
Het ZIT werkt altijd op verwijzing van uw huisarts. Voor het verwerken van trauma's wordt aanmelding voor de Specialistische GGZ (SGGZ) geadviseerd. Voor de weerbaarheidstraining en werken aan relatiestress is een aanmelding voor de Basis GGZ (BGGZ) vaak voldoende. Het ZIT is opgericht door de heer J.G.W. van der Neut - Registerpsycholoog NIP, EMDR praticioner (eu), Hypnotherapeut (eu) en is gevestigd op de Axelsestraat 2 te ZAAMSLAG.

Openingstijden

Ma - Di, Do
-
Wo, Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Psychologist

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Zeeuws Instituut voor Traumaverwerking ZIT in Axelsestraat 2, Zaamslag Zeeland 4543 CJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Zaamslag Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zaamslag Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zaamslag Zeeland, 4543 CJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825065]