Zeilmakerij Dijkstra

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Jister 6 , 9001 XX Grou, Fryslân

E-mail

Over Zeilmakerij Dijkstra

De zeilmakerij werd, als allround zeilmakerij, in 1979 opgericht door de gebroeders Dijkstra. Zeilen en dektenten voor zeiljachten groot en klein, rond- of platbodem, werden op maat gemaakt.

In de loop der jaren hebben wij ons als zeilmakerij gespecialiseerd in kappen bovenbesturing, cabrioletkappen en buiskappen. Natuurlijk worden er door ons nog steeds zeilen en dektenten gemaakt. Ook kunt u bij ons sinds kort terecht voor de bekleding van uw interieur.

Hoe gaan wij te werk?
Wij komen bij u aan boord om alles door te spreken, indien nodig de maten van de stangen te nemen, een mal van de gewenste kap te maken en uiteindelijk om de gemaakte kap te monteren.

Een kijkje achter de schermen?
Vakmanschap en service staan bij ons voorop. Wij laten u graag zien hoe wij te werk gaan en wat wij voor u kunnen betekenen. Kom daarom gerust eens bij ons langs voor een vrijblijvende rondleiding en maak kennis met ons vakkundige team van zeilmakers!

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Boating

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Grou Fryslân

Is Zeilmakerij Dijkstra in Jister 6, Grou Fryslân 9001 XX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Grou Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Grou Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824928]