Zijlstra BV Nielsen Importeur Autopoetsmiddelen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Joodyk 7 , 8614 JK Oudega Súdwest-Fryslân, Fryslân

E-mail

Over Zijlstra BV Nielsen Importeur Autopoetsmiddelen

Nielsen is een marktleider als het gaat om produkten voor verzorging en onderhoud van uw voertuig. Nielsen Levert een complete lijn op elkaar afgestemde autoverzorgingsprodukten. Van reinigers en ontvetters, poets- en glansmiddelen, shampoo's werkplaatsprodukten, interieurverzorgers tot luchtverfrissers en handcleaners. Tevens zijn wij importeur van KimiCar wasstraatproducten. Wij verkopen alles op gebied van automotive. Van de merken 3M, Vikan, Numatic, Farecla, Arrow.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Cleaner

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Zijlstra BV Nielsen Importeur Autopoetsmiddelen in De Joodyk 7, Oudega Súdwest-Fryslân Fryslân 8614 JK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Oudega Súdwest-Fryslân Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oudega Súdwest-Fryslân Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817602]