Zorgboerderij Onder De Iep

Afdrukken

Is Zorgboerderij Onder De Iep incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Lekdijk 80 , 2865 LE Ammerstol,

E-mail

Over Zorgboerderij Onder De Iep

Zorgboerderij Onder de Iep staat voor kleinschalige, vraaggerichte zorg met veel persoonlijke aandacht en dat in een huiselijke en geborgen sfeer. Onder de Iep is geen productieboerderij, maar een kleine hobbyboerderij. Naast de zorg voor mens en dier, staan ook de seizoensgebonden activiteiten in huis en tuin en op en rond het erf centraal. Allerlei soorten dagbesteding en verzorging zijn mogelijk en bespreekbaar. Het maximum aantal deelnemers bedraagt drie, waarvan er één een rolstoelgebruiker mag zijn. Alle activiteiten worden begeleid door Désirée van Ieperen- Fiolet. Zij is een verpleegkundige met ervaring in algemene, psychiatrische en verpleeghuiszorg en heeft daarnaast ook ruime ervaring als ouder en pleegouder. Waar nodig wordt ze bijgestaan door een studente pedagogiek, een werkbegeleider of vrijwilligers

Is Zorgboerderij Onder De Iep in Lekdijk 80, Ammerstol 2865 LE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3721451]