Zorgned Automatisering

Afdrukken

Is Zorgned Automatisering incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nudepark 91a , 6702 DZ Wageningen,

E-mail

Over Zorgned Automatisering

Wmo-NedVoor de uitvoering Wmo Wmo-Ned is de complete applicatie voor de ondersteuning van de uitvoering van de Wmo. Alle activiteiten van de aanmelding tot aan de uitbetaling kunnen worden geregistreerd in het pakket. Hierdoor zijn de burger, zijn vraag en oplossingen volledig in beeld. Wmo-Ned maakt gebruik van een procesgerichte aanpak waardoor de voortgang kan worden gewaarborgd. Voor de gebruikers biedt dit een duidelijke sructuur in hun werk en inzicht in de openstaande taken. Voor de managers geeft dit duidelijke cijfers over de gedane werkzaamheden en de werkvoorraad. De Wmo is voortdurend in beweging. Samen met onze gebruikers zoeken we naar de beste manier om deze veranderingen ook in Wmo-Ned op te nemen. Door die intensieve samenwerking blijft Wmo-Ned een pakket dat aansluit op het beleid én blijft het een praktisch stuk gereedschap voor de gebruikers

Is Zorgned Automatisering in Nudepark 91a, Wageningen 6702 DZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3758350]