Zp Groep

Afdrukken

Is Zp Groep incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Postbus 183 , 5500 AD Veldhoven,

E-mail

Over Zp Groep

ZP groep training & organisatieadvies fungeert puur als katalysator. Als aanjager. Onze trainers en coaches helpen elke dag mensen Zichtbaar beter te Presteren. Klantgericht werken zit ons in het bloed. In alles wat wij doen, zijn de mensen die wij trainen en coachen hèt vertrekpunt. Zij zijn onze passie. Zij zijn onze bevlogenheid. Want het gaat ons uiteindelijk maar om één ding: mensen verder helpen in hun persoonlijke ontwikkeling. Mensen laten groeien. Door hun vakmanschap te vergroten. Door ze krachtiger te laten staan in hun werk. Door ze steeds te prikkelen buiten hun comfortzone te treden. Door ze te inspireren grenzen te verleggen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Door ze een spiegel voor te houden, zodat ze voortdurend alert zijn op het effect van hun gedrag. Door steeds te blijven vernieuwen in training en coaching

Is Zp Groep in Postbus 183, Veldhoven 5500 AD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3680952]