Attrans BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nieuwland Parc 211 , 2952 DC Alblasserdam, Zuid-Holland

E-mail

Over Attrans BV

Attrans Ltd. is in 1976 door Philip Attard opgericht als internationaal transportbedrijf. Sinds die tijd is het bedrijf onder leiding van de heer Attard uitgegroeid tot een solide bedrijf dat haar sporen heeft verdiend op de Maltese transportmarkt.Om groei en goede service te kunnen bewerkstelligen is er constant geïnvesteerd in vrachtwagens en opleggers waardoor het bedrijf tegenwoordig over een zeer moderne vloot beschikt en aan vrijwel iedere aanvraag kan voldoen.

Om haar klanten in geheel Europa van dienst te kunnen zijn heeft Attrans sinds jaren een netwerk van betrouwbare agenten in diverse Europese landen.
Medio 2009 ontstond echter de behoefte aan een eigen kantoor voor vertegenwoordiging in de Benelux-landen, hetgeen resulteerde in de oprichting van Attrans BV in Alblasserdam, Nederland. Deze vestiging fungeert ook als draaischijf voor zendingen tussen Noordwest- Europa, Scandinavië, Oost-Europa en Malta. Het nabijgelegen magazijn kan allerlei soorten lading op- en overslaan met inbegrip van gevaarlijke goederen.

Naast wegtransport van en naar Malta, Tunesië en Libië biedt Attrans ook expeditie-mogelijkheden van en naar diverse landen in Zuid-Europa en Noord-Afrika aan, zoals Portugal, Spanje, Italië, Griekenland, Turkije en Algerije.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Public Transport

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Alblasserdam Zuid-Holland

Is Attrans BV in Nieuwland Parc 211, Alblasserdam Zuid-Holland 2952 DC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Alblasserdam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Alblasserdam Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Alblasserdam Zuid-Holland, 2952 DC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816066]