Dakbedekkingsbedrijf Zanten BV T M van

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Van Eesterensingel 217 , 2951 AP Alblasserdam, Zuid-Holland

E-mail

Over Dakbedekkingsbedrijf Zanten BV T M van

Wij zijn gespecialiseerd in bitumineuze dakbedekkingen en zinkwerk en werken uitsluitend met materialen van A-kwaliteit. Op al onze materialen en uitvoering geldt dat u een garantie krijgt van 10 jaar. Om de kwaliteit van uw dakbedekking en zinkwerk te waarborgen, voorzien wij u tevens van dakonderhoud en inspecties.

Jaarlijks preventief onderhoudscontract, is een goede manier om uw huidige dak en goten voor een relatief laag bedrag weer een aantal jaren langer waterdicht te houden. Op deze manier is het niet nodig om onverwacht een groot bedrag uit te geven en zo kunt u nog sparen om in de toekomst uw dak geheel te vervangen.

Wij hebben in de loop van de jaren veel verschillende renovatieprojecten aangepakt: erkers, schuurtjes, garages, aan- en opbouwen, dakkapellen, woning daken, flats, scholen, loodsen, kantoren en kerken.

Om uw dak nog langer waterdicht te houden is het belangrijk om regelmatig preventief onderhoud uit te voeren. Dit kunnen wij uiteraard ook voor u verzorgen. Wij lopen dan uw dak op alle essentiele punten na en voeren waar nodig kleine reparaties uit.

Nieuwbouw
Bij nieuwbouwprojecten houden wij onder andere rekening met de laatste normen voor de isolatie RC-waarden. Op deze manier bespaart u veel geld op de stookkosten. Verder werken wij uiteraard volgens de richtlijnen van Vebidak en BDA.

De volgende nieuwbouwprojecten zijn voorzien van o.a. dakbedekking: erkers, schuurtjes, garages, aan- en opbouwen, dakkapellen, woning daken, flats, scholen, loodsen, kantoren. En natuurlijk ook hebben wij het zinkwerk verzorgt voor o.a dakkapellen, goten en erkers.

Wat wij voor uw nieuwbouwproject kunnen betekenen leggen wij u graag uit in een persoonlijk gesprek, zodat wij u alle opties kunnen voorleggen. En natuurlijk u een passende offerte kunnen aanbieden. Voor een gesprek of offerte kunt u ons contact formulier in vullen of even bellen met een van onze medewerkers.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Roofing

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Dakbedekkingsbedrijf Zanten BV T M van in Van Eesterensingel 217, Alblasserdam Zuid-Holland 2951 AP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Alblasserdam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Alblasserdam Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Alblasserdam Zuid-Holland, 2951 AP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5229214]