Dierenkliniek Alblasserdam de Waard

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Potgieterstraat 2 , 2951 XS Alblasserdam, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Dierenkliniek Alblasserdam de Waard

Dierenkliniek Alblasserdam De Waard

Wij behandelen uw huisdier graag op afspraak.

Voor het maken van een afspraak kunt u dagelijks bellen tussen 8.00 - 19.30 uur. Buiten deze tijden is er alleen voor spoedgevallen een dierenarts bereikbaar.

Uitgebreide informatie per dier en adviesbrieven bij ziektes en aandoeningen vindt u op onze website http://www.dierenkliniekdewaard.nl/

Dierfysiotherapie in de dierenkliniek

Vanaf heden werken we samen met de dierenfysiotherapeute Anouk Blijlevens.
Zo is het mogelijk dat de dierenarts adviseert om met uw huisdier fysiotherapie te volgen. Anouk zal elke eerste donderdag van de maand op de praktijk zijn in Alblasserdam.
Dit kunnen patienten zijn met letsel aan spieren, gewrichten (artrose, hernia, spondylose) banden of pezen, of revalidatie na botbreuken, ED en operaties.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de dierenkliniek, 078-6930055

Gedragsspreekuur voor de kat

We hebben katten-gedragsspreekuren in de dierenkliniek. Hierbij komt gedragstherapeute Miranda Geerlings van 4Cats, zij is gekwalificeerd door de KGK. (Kwalitatieve Gedragstherapie voor Katten). En samen proberen we een oplossing te vinden voor een eventueel gedragsprobleem bij uw kat. Voor meer informatie kunt u bellen naar de dierenkliniek 078-6930055.

Hondenschool bij de dierenkliniek

Op het terrein van de dierenkliniek in Alblasserdam is ook Hondenschool Vagebond gevestigd. Onze paraveterinair Suzanne is deze Quiebus licentie-hondenschool in mei 2010 gestart. Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.hondenschoolvagebond.nl .

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Vets

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Dierenkliniek Alblasserdam de Waard in Potgieterstraat 2, Alblasserdam Zuid-Holland 2951 XS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Paarden diensten in Alblasserdam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Alblasserdam Paarden per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Alblasserdam Zuid-Holland, 2951 XS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825283]