Fortune Factory wint prijsvraag Webwinkel Vakdagen

Door: Fortune Factory  06-02-2009

De jury vond het plan van Fortune Factory om een “bedankjes website” voor de BtoB markt te ontwikkelen een origineel en leuk idee dat een brede doelgroep zal aanspreken. De ambitie van Fortune Factory om binnen 3 jaar de grootste winkel van Nederland te zijn op het gebied van persoonlijke en originele bedankjes en relatiegeschenken voor evenementen en bedrijven getuigt van een gezonde portie ondernemerschap.

“Wij zijn voor onze bedankjes webshop op zoek naar een eCommerce specialist die het thema ‘geluk’ kan overbrengen op de webshop en wij zijn al met een aantal eCommerce bedrijven in gesprek geweest maar het overbrengen van het enthousiasme van klanten in een shop blijkt erg lastig”, aldus Reinier van Rumpt, general manager van Fortune Factory.

“De grote uitdaging voor Vivendo is om in dit project de uitgebreide functionaliteit van Magento optimaal in te zetten in combinatie met onze expertise op het gebied van usability en inspirational shopping. Onze specialisten op dit gebied gaan deze uitdaging graag aan!”, aldus Rob van Straten – directeur Vivendo B.V..

Over Vivendo:

Vivendo is eCommerce specialist en bouwt effectieve webshops met behulp van Magento eCommerce, volledig geïntegreerd met betaling, logistiek, administratie, CRM en eMarketing tools.

Naast de bouw, integratie en onderhoud van uw website biedt Vivendo tevens een compleet pakket diensten zoals: High performance hosting, eMarketing, shopmanagement, zoekmachine optimalisatie, webanalytics en 24/7 helpdesk. De focus van Vivendo ligt op het realiseren van omzetgroei voor haar klanten door het optimaal inzetten van de eMarketing services.

Voor meer informatie:

Babiche Tervoort – Vivendo b.v. +31357890012 – http://www.vivendo.nl