Opening en jubileum Fortune Factory Alblasserdam in teken van wensen en geluk

Opening en jubileum Fortune Factory Alblasserdam in teken van wensen en geluk van Fortune Factory

Door: Fortune Factory  20-05-2008
Trefwoorden: Wensen, Geluk

Koppeling snel gemaakt

De koppeling tussen de zakelijke activiteiten van Fortune Factory en de Doe Een Wens Stichting is gauw gemaakt, zo zegt Reinier van Rumpt. Wij willen ons geluk graag delen met anderen en daar horen de wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte ook bij. Doe Een Wens kan met behulp van onze steun hun liefste wensen vervullen. Geluk deel je immers door het te vermeningvuldigen. Tijdens de opening op 10 mei a.s. kunnen mensen een donatie doen in ons nieuwe pand aan de Nieuwland parc 11f-h te Albasserdam”.

 

Fortune Factory

Fortune Factory is gespecialiseerd in leuke premiums en promotiegadgets zoals Fortune Cookies, maar ook in andere vormen van promotionele gadgets zoals pepermuntjes, bronwater, geluksklavertjes en drop. Vanzelfsprekend voorzien van het logo van de opdrachtgever. De klantenkring van Fortune Factory bestaat uit nationaal en internationaal gevestigde organisaties en bedrijven. Maar ook consumenten met kleinere oplagen in het assortiment trouw- en geboortebedankjes kunnen bij hun terecht. Meer informatie treft u op de website met de toepasselijke naam: www.geluk.com .

 

Doe Een Wens Stichting Nederland

De Doe Een Wens Stichting Nederland vervult de liefste wens van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Alle wensen worden vervuld, mits de kinderen dit lichamelijk en geestelijk aankunnen. De grens van een wens wordt bepaald door de fantasie van het kind. Doe Een Wens wil blijdschap en kracht brengen in een moeilijke periode; even weg van ziekenhuis, behandeling en doktoren. Ook de ouders en thuiswonende broertjes en zusjes mogen mee tijdens de wensvervulling. Inmiddels zijn in Nederland al meer dan 2500 wensen vervuld.

Trefwoorden: Geluk, Wensen