RVS Specialist

RVS Specialist van Internorm

Door: Internorm  30-05-2009
Trefwoorden: Staal, Rvs, Roestvrijstaal

Internormlevert een breed scala van RVS producten die hun toepassing vinden op vele gebieden zoals horeca, gezondheidszorg, recreatie, groot keuken en vandaalbestendige omgevingen. Daarnaast krijgt roestvaststaal sanitair steeds meer aandacht in de particuliere keuken en badkamer. Het leveringsprogramma van Internorm RVS is breed genoeg om aan alle wensen tegemoet te komen.

Maatwerk:
Staat het product niet in het standaard programma, dan gaat het verkoopteam op zoek naar een passend alternatief. Naast standaard producten, levert Internorm ook producten op maat gemaakt.

Innovatief:
De afdeling inkoop blijft daarnaast steeds op zoek naar noviteiten en de mogelijkheden om de producten aan de wensen van de afnemers aan te passen. Zo blijft Internorm het verkoopprogramma aanvullen met nieuwe en verbeterde producten.

Vooruitstrevend:
Het grootste deel van het programma is uit voorraad leverbaar, zodat er op korte termijn geleverd kan worden. Vanuit dit pand aan de Van Hennaertweg 15, op industrieterrein Hoogendijk in Alblasserdam, worden dagelijks goederen verzonden.

Kijk voor al uw RVS producten op:

RVS

Trefwoorden: Roestvaststaal, Roestvrijstaal, Rvs, Staal