Aannemingsbedrijf Van Mil BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Curieweg 8 F , 2408 BZ Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland

E-mail

Over Aannemingsbedrijf Van Mil BV

Aannemingsbedrijf van Mil startte in 1995 als klein familiebedrijf. Dankzij de werkwijze - gestoeld op meedenken, duidelijkheid en kwaliteit - wist Van Mil in de jaren die volgden een stevige positie in de regionale bouwwereld in te nemen. Vandaag de dag opereert Van Mil als volwaardig bouwbedrijf met een multidisciplinair team van eigen vaklieden, die elk project professioneel en met oog voor detail uitvoeren.

Klantgerichtheid staat bij Van Mil centraal. De basis van elke klus is intensief en persoonlijk contact met de opdrachtgever. Er is altijd één aanspreekpunt en de lijnen zijn kort en direct. Van Mil steekt ook veel energie in meedenken; met onze vakkundige verbeteringen en professionele oplossingen haalt u het maximale uit uw plannen. Door de jaren is Van Mil bekend geworden als een aannemer die duidelijke afspraken maakt én nakomt, goede kwaliteit levert en gedurende het gehele bouwproces netjes te werk gaat.

De thuisbasis van Aannemingsbedrijf Van Mil is Milpack. Dit in 2001 door Van Mil zelf ontwikkelde bedrijfsverzamelcomplex is gelegen aan de Curieweg, op industrieterrein Molenwetering in Alphen aan den Rijn. De geschakelde units bieden ruimte aan in totaal zeven bedrijven. Het pand van Van Mil beschikt op de begane grond over een grote werkplaats annex opslagruimte. De bovenverdieping biedt onder meer ruimte voor kantoren, een gezellige bar annex vergaderzaal en een kantine voor de werknemers.

Aannemingsbedrijf Van Mil is lid van Bouwgarant en beschikt over het VCA-certificaat. Voor informatie over bouwgarant zie www.bouwgarant.nl
Voor aluminium kozijnen in woningen en bedrijfspanden werkt Van Mil exclusief samen met Lieftink Ramenfabriek

Openingstijden

Ma - Vr, Zo
-
Za
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Financiering

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/VanMilbouw

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Alphen aan den Rijn Zuid-Holland

Is Aannemingsbedrijf Van Mil BV in Curieweg 8 F, Alphen aan den Rijn Zuid-Holland 2408 BZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Alphen aan den Rijn Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Alphen aan den Rijn Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Alphen aan den Rijn Zuid-Holland, 2408 BZ, Nederland

 • Fiks 't

  Wilhelminalaan 4 Alphen aan den Rijn Zuid-Holland 2405 ED

 • Barbero

  Swaenswijkplaats 17 Alphen aan den Rijn Zuid-Holland 2405 AV

 • Photo Corporation

  Stadhoudersplein 510 Alphen aan den Rijn Zuid-Holland 2404 BE

 • Pv Bestrating

  Evenaar 280 Alphen aan den Rijn Zuid-Holland 2408 ND

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3770169]