Laser vermogens/energie meters voor draadloze metingen

Laser vermogens/energie meters voor draadloze metingen van ACAL BFi Nederland - BFi OPTiLAS

Door: ACAL BFi Nederland - BFi OPTiLAS  16-01-2009
Trefwoorden: Laser, Quasar, Bfi Optilas

Met de nieuwe Quasar Wireless Bluetooth Interface Module van Ophir kunt u nu in een handomdraai van uw laptop of PC een complete laservermogens/-energiemeter maken. Zonder kabels en compleet met een USB poort Bluetooth adapter en de krachtige USBI PC Software kunt u tot een afstand van >10 meter zeer nauwkeurige en betrouwbare optische vermogens- en energiemetingen uitvoeren.

De Quasar Wireless Bluetooth Interface is in twee verschillende versies leverbaar. De stand-alone Quasar module kan aangesloten worden op alle smarthead meetkoppen van Ophir. Daarnaast kunnen de meeste thermische meetkoppen geleverd worden compleet met een Quasar module, die boven op de meetkop is gemonteerd. Er hoeft geen kabel meer aan uw meetopstelling te pas te komen.

De optische vermogens/energiemeters van Ophir Optronics kunnen zonder probleem energie en vermogensmetingen uitvoeren van pJ en pW tot honderden Joules en duizenden Watts. Ophir levert op dit moment de meest nauwkeurige instrumenten voor het meten van laservermogens en –energieën. Bovendien worden alle producten van Ophir geleverd met een NIST-traceerbaar calibratiecertificaat.

De optische meetinstrumenten van Ophir zijn daarom bijzonder geschikt voor zeer accurate en veeleisende laservermogens en/of -energiemetingen in de meest gecompliceerde laseropstellingen . BFi OPTiLAS adviseert u graag verder over de juiste configuratie voor uw laserapplicatie.

Trefwoorden: Bfi Optilas, Bfioptilas, Laser, Laser Energie, Laser Vermogen, Laserenergie, Laserpower, Ophir, Optische Vermogensmeter, Quasar, Vermogensmeter,

Contact ACAL BFi Nederland - BFi OPTiLAS

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share