metaal en plastic markeren met laser

Door: ACAL BFi Nederland - BFi OPTiLAS  11-07-2008
Trefwoorden: Laser, Laser Markeren, Laserbewerking

BFi OPTiLAS kondigt een uitbreiding van haar gepulste markeerlasers. De 10 en 20W - RM (Restricted Modulation) gepulste laser modules van SPI Lasers zijn de nieuwste leden van de SPI Lasers markeer producten familie. Deze lasers zijn ontworpen voor hoog volume, single toepassing bewerkingen.


Met de zojuist geintroduceerde 10 en 20W modules komt het totale aantal gepulste lasers in deze serie op vier, zodat de laser markeer markt compleet wordt voorzien. De flexibele 12W en 20W G3 modellen voorzien van vele mogelijkheden, zijn succesvol op markeergebied en micro-machining toepassingen, voor volume opdrachten in een breed scala van toepassingen zoals metaal en plastic markeren, verf van plastic verwijdering, ID kaart markering en dunne film ablatie.


De nieuwe 10W en 20W lasers bieden dezelfde prestaties als de beste hedendaagse fiberlasers, die zich op 100 KHz markeertoepassingen toespitst. De 12W en 20W volledig geoutilleerde lasers maken nieuwe markeer en bewerkingsmogelijkheden mogelijk waarvoor meer dan 100 KHz rep rates over het hele spectrum van fiber en Vanadate lasers


De nieuwe 10 en 20W gepulste laser modellen zijn uitermate geschikt voor basis bewerkingen van metaal en plastic markeringen waaruit het merendeel van de consument en industriele markeertoepassingen bestaat.

Trefwoorden: Bfi Optilas, Bfioptilas, Fiberlasers, Gepulste Laser, Laser, Laser Markeren, Laser Markering, Laser Materiaal Bewerking, Laserbewerking, Markeertoepassing, Materiaalbewerking, Metaal Markeren, Metaal Markering, Micro-machining, Plastic Markeren, Plastic Markering,

Contact ACAL BFi Nederland - BFi OPTiLAS

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share