Multimeter met OLED display

Multimeter met OLED display van ACAL BFi Nederland - BFi OPTiLAS

Door: ACAL BFi Nederland - BFi OPTiLAS  16-01-2009
Trefwoorden: Multimeter, Agilent, Bfi Optilas

De nieuwe Agilent Technologies digitale handmultimeter U1253A is voorzien van organische licht-emitterende dioden (OLED’s) in het uitleesvenster. Voor metingen in het veld of op de werktafel levert deze uitlezing een contrastverhouding van 2000:1 op, een kijkhoek van 160°, strakke tekens en een large display modus voor een kristalheldere aflezing binnenshuis, alsook in slecht verlichtte of zelfs donkere ruimten.

De drie instrumenten uit de serie U1250 vereenvoudigen de analyse van meetgegevens, versnellen de detectie van impusvormige spanningen en maken het meten op moeilijk bereikbare plekken eenvoudiger. De belangrijkste specificaties zijn een 4,5 digit resolutie met 50.000 counts op 2 uitleesvensters en een basis nauwkeurigheid tot 0,025%.

Alle instrumenten bieden simultane metingen en bieden de flexibiliteit om snel validatie- en tolerantietesten uit te voeren en het opsporen van sporadisch voorkomende storingen. Naast de basisfuncties beschikken de instrumenten over temperatuurmetingen, geautomatiseerde meetgegevensopslag via de PC-interfacekabel.

Daarnaast biedt de U1252A een frequentieteller tot 20 MHz en een programmeerbare blokgolfgenerator. Het standaard toebehoren van de U1251A en de U1252A omvat onder andere krokodillenbekken, testkoppen met een dunne punt, SMD- en mini-vanghaakjes en een zachte draagtas. De U1253A komt met een set standaard testsnoeren en krokodillenbekken.

Mocht u na het lezen van dit bericht vragen hebben dan kunt u ons bereiken op ons telefoonnummer 0172-44 60 61 of per e-mail tm.nl@bfioptilas.com

Trefwoorden: Agilent, Bfi Optilas, Bfioptilas, Hand Held Multimeter, Handheld Multimeter, Multimeter,

Contact ACAL BFi Nederland - BFi OPTiLAS

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share