Rod-Type Fiber Laser Technologie

Rod-Type Fiber Laser Technologie van ACAL BFi Nederland - BFi OPTiLAS

Door: ACAL BFi Nederland - BFi OPTiLAS  16-01-2009
Trefwoorden: Laser, Lasermarkeren, Laser Marking

Met de Lynx en Phoenix Rod-Type Fiber gebaseerde lasers van PowerLase introduceert BFi OPTiLAS de allernieuwste Rod-Type Fiber gebaseerde lasers.
De Lynx en Phoenix van Powerlaser vormen een nieuwe generatie lasers. Deze lasers zijn ontworpen om zeer hoge pulsenergieën te combineren met een superieure bundelkwaliteit. Single mode propagatie in de fiber zorgt voor een gepolariseerde diffractie-gelimiteerde bundel.

De gepatenteerde resonator produceert sub-10 nanosecond pulsen en pulsherhalings-frequenties tot ca. 300 kHz. De robuuste laserkop en het besturingssysteem dat geheel is afgestemd op de specifieke laserapplicatie, zorgt voor een platform dat uitstekend geschikt is voor industriële lasertoepassingen.

De microprocessor architectuur zorgt voor seriële interfaces en eenvoudige synchronisatie met OEM apparatuur en productielijnen. De Lynx en Phoenix Rod-Type Fiber gebaseerde lasers zijn vooral ontworpen voor productie-afdelingen waar grote volumes moeten worden geproduceerd. Water en luchtkoeling opties zijn mogelijk.

Typische applicaties voor deze nieuwe generatie Rod-Type Fibre gebaseerde lasers zijn:

• Micro-machining
• Deep engraving
• High speed marking
• Precision drilling

Met deze nieuwste productfamilie in het leveringsprogramma kan BFi OPTiLAS u voor elke gewenste industriële laserapplicatie de juiste laser leveren.

Mocht u na het lezen van dit bericht vragen hebben dan kunt u ons bereiken op ons telefoonnummer 0172-44 60 69 of per e-mail
[email protected]

Trefwoorden: Bfi Optilas, Laser, Laser Markeren, Laser Marking, Lasermarkeren, Micro Machining, Micromachining, Powerlase,

Contact ACAL BFi Nederland - BFi OPTiLAS

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share