Financiële administratie

Financiële administratie van Actium Administratie En Belastingen

Door: Actium Administratie En Belastingen  06-07-2011
Trefwoorden: Boekhouding, Administratie, Zakelijke Dienstverlening

 

Als ondernemer wilt u uw financiële positie te allen tijde inzichtelijk hebben. Voor een startende ondernemer is het daarom belangrijk direct een goede administratie in te richten. Wanneer u met één druk op de knop kunt kijken ‘waar u staat’, dan geeft dat rust.

Trefwoorden: Aangifte Inkomstenbelasting, Aangifte Omzetbelasting, Administratie, Administratieve Dienstverlening, Boekhouding, Financieel Advies, Financiele Administratie, Fiscale Aangiften, Online Boekhouding, Organisatie Advies, Startende Ondernemers, Zakelijke Dienstverlening

Contact Actium Administratie En Belastingen

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Actium Administratie En Belastingen

06-07-2011

Stamrecht pakket

  Verzorgen van de financiële administratie Opstellen van jaarrekening Opstellen van de publicatiejaarrekening Houden van de Notulen van de Algemene Aandeelhouders Vergadering Verzorgen van de aangifte vennootschapsbelasting Verzorgen van de salarisadministratie (optioneel) U ziet uw eigen Stamrecht B.V. hoeft niet duur te zijn, wilt u meer informatie of een aanbieding voor uw Stamrecht B.V. neemt u dan met ons op.


Online boekhouden van Actium Administratie En Belastingen thumbnail
06-07-2011

Online boekhouden

  Modern boekhouden, vanaf iedere plek met elke internetbrowser. Altijd uw gegevens bij de hand en inzage in uw financiële


Startende ondernemers van Actium Administratie En Belastingen thumbnail
06-07-2011

Startende ondernemers

  En, beste starter, regelt u dan ook nog even uw inschrijving bij de Kamer van Koophandel? Meldt u zich aan bij de Belastingdienst? Heeft u uw financiering al geregeld? Bankrekening geopend? En uw financiële administratie ingericht op de gewenste manier? Is uw ondernemingsplan al startklaar? Een goed georganiseerde succesvolle start? .


Fiscale aangiften van Actium Administratie En Belastingen thumbnail
06-07-2011

Fiscale aangiften

 


06-07-2011

Salarisadministratie

  Salarisafrekeningen Journaalposten Historische overzichten Betaalstaten / bestanden Cumulatieve gegevens Jaaropgaven