Salarisadministratie

Door: Actium Administratie En Belastingen  06-07-2011
Trefwoorden: Zakelijke Dienstverlening, Startende Ondernemers

Salarisadministratie uitbesteden

Een goede salarisadministratie vraagt om kennis en kunde van regel-, en wetgeving. Actium heeft die expertise in huis. Vanaf één tot 500 medewerkers kan Actium voor u de salarisadministratie uitvoeren.

Trefwoorden: Startende Ondernemers, Zakelijke Dienstverlening

Contact Actium Administratie En Belastingen

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Actium Administratie En Belastingen

06-07-2011

Stamrecht pakket

  Verzorgen van de financiële administratie Opstellen van jaarrekening Opstellen van de publicatiejaarrekening Houden van de Notulen van de Algemene Aandeelhouders Vergadering Verzorgen van de aangifte vennootschapsbelasting Verzorgen van de salarisadministratie (optioneel) U ziet uw eigen Stamrecht B.V. hoeft niet duur te zijn, wilt u meer informatie of een aanbieding voor uw Stamrecht B.V. neemt u dan met ons op.


Online boekhouden van Actium Administratie En Belastingen thumbnail
06-07-2011

Online boekhouden

  Modern boekhouden, vanaf iedere plek met elke internetbrowser. Altijd uw gegevens bij de hand en inzage in uw financiële


Startende ondernemers van Actium Administratie En Belastingen thumbnail
06-07-2011

Startende ondernemers

  En, beste starter, regelt u dan ook nog even uw inschrijving bij de Kamer van Koophandel? Meldt u zich aan bij de Belastingdienst? Heeft u uw financiering al geregeld? Bankrekening geopend? En uw financiële administratie ingericht op de gewenste manier? Is uw ondernemingsplan al startklaar? Een goed georganiseerde succesvolle start? .


Fiscale aangiften van Actium Administratie En Belastingen thumbnail
06-07-2011

Fiscale aangiften

 


Financiële administratie van Actium Administratie En Belastingen thumbnail
06-07-2011

Financiële administratie

  Dagelijks inzicht in uw financiële situatie Kostenbesparing ten opzicht van uitbesteden Mogelijkheid tot fakturatie met directe doorboeking Aanmaningen verzenden Koppeling met internet bankieren Vrijwel over ter wereld bereikbaar Samenwerken met de proffesionals van Actium