Berg Fysiotherapie en Fysiosport Van den

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Prinses Irenelaan 1 F , 2404 BH Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland

E-mail

Over Berg Fysiotherapie en Fysiosport Van den

Wij zijn díe fysiotherapiepraktijk in Alphen aan den Rijn, waar mensen uit Alphen en omgeving al generaties lang naartoe gaan, sedert 1962, als zij de beste fysiotherapeutische -én aan fysiotherapie gerelateerde- zorg wensen.
Het grote warenhuis, met deskundig en behulpzaam personeel op de verschillende kleinschalige afdelingen, waar ze je het beste en het nieuwste kunnen bieden.
Klant, leverancier, personeel, schoonmaakster, een ieder gaat er met een goed gevoel heen en komt er met een nog beter gevoel vandaan. Dát is onze missie.

Kortom;
Iedereen excellente fysiotherapeutisch ( -gerelateerde) zorg leveren, zo nodig multidisciplinair, met handvatten voor preventie, om zo zijn/haar eigen gezondheid
te kunnen verbeteren/ borgen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Berg Fysiotherapie en Fysiosport Van den in Prinses Irenelaan 1 F, Alphen aan den Rijn Zuid-Holland 2404 BH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Fysiotherapie diensten in Alphen aan den Rijn Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Alphen aan den Rijn Fysiotherapie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Alphen aan den Rijn Zuid-Holland, 2404 BH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827394]