Vakantie en allemaal nieuws!

Door: Blikken en Blozen Webshop voor Kinderaccessoires  06-07-2011
Trefwoorden: Interieur, Tassen, Kinderkamer

    

Het is begonnen, de kindervakantie in midden-Nederland! De eersten zijn al vertrokken op reis, ver weg of dichtbij. Nog even en sommige van hen komen alweer terug ;)! Voor je het weet, is die vakantie, waar je zo lang naar uitkijkt, alweer voorbij en begin je vrolijk aan een nieuw werk- en/of schooljaar!

Wij kunnen je helpen aan een leuke start voor het nieuwe schooljaar van de kinderen! Het assortiment schooltassen is flink uitgebreid en ook in het assortiment broodtrommels, lunchboxjes, lunchtrommels, lunchkoffertjes, drinkflesjes is voldoende keus!

Dus: ga los en koop nu de nieuwe spullen voor je kids! Je kan het maar beter in huis hebben …

Onze nieuwste blikvangers zijn de kledinghangers van Hooki afkomstig uit Zweden! Ze zijn nostalgisch, cool, lief, bijzonder, apart en in veel kleuren beschikbaar. Gemaakt van milieuvriendelijk plastic en zonder schadelijke kleurstoffen. Per kleur in een set van drie hangers. Prijs: slechts euro 7,50. Een leuk cadeautje, maar ook erg leuk om de kledingkast van je eigen kids mee op te vrolijken!

Niet te vergeten: we hebben nog ‘een appeltje voor de dorst’-spaarpot van Pakhuis Oost! Verkrijgbaar in rood/wit en roze/wit. Zo wordt sparen extra leuk!

Het assortiment van Miho Design is aangevuld met de leuke vlinderkast voor de stoere padvinders! Net als de vogels, vogelhuisjes en hertenkoppen, zijn ook deze makkelijk en  zonder gereedschap in elkaar te zetten.

Kijk ook eens naar de supermooie vloerkleden van Miho Design! Ken je ze nog, die geborduurde kussens bij oma op de bank? Retro is weer hip en helemaal leuk voor babykamer, kinderkamer, slaapkamer, speelkamer enz. Verkrijgbaar in 2 afmetingen en 3 dessins.

De juli-actie bestaat uit 15% korting op alle blikken van Rescued!. Kijk ook eens naar de combinatie sets van Bibelotte met Rescued!.

Fijne vakantie allemaal!

Trefwoorden: Bakker Made With Love, Interieur, Kinderkamer, Miho Design, Quilts, Rescued, Tassen, zitblikken

Contact Blikken en Blozen Webshop voor Kinderaccessoires

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share