DogStars Hondenschool

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Olympiaweg 2 A , 2406 LG Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland

E-mail

Over DogStars Hondenschool

DogStars is dé Alphense hondenschool waar iedere hondeneigenaar met zijn hond terecht kan! Van pup tot en met de senior hond. DogStars biedt een grote variëteit van cursussen en trainingen. Van puppycursus, vervolgtraining en gevorderden training. Ook kan je proeven aan detectiewerk en hersenwerk. Regelmatig worden workshops georganiseerd.

DogStars is een creatief wonder en ontstaan vanuit het idee om eigenaar én hond te inspireren vanuit het idee waarbij spel verweven zit in de gehoorzaamheidstrainingen. Spel staat gelijk aan meer lol, vernieuwing, meer verbinding, meer motivatie en vooral meer plezier met elkaar!

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

22-09-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/dogstarshondenschool/

Categorieën: Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Alphen aan den Rijn Zuid-Holland

Is DogStars Hondenschool in Olympiaweg 2 A, Alphen aan den Rijn Zuid-Holland 2406 LG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in Alphen aan den Rijn Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Alphen aan den Rijn Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Alphen aan den Rijn Zuid-Holland, 2406 LG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5226513]