Eurolaminaat BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hooftstraat 204 , 2406 GR Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Eurolaminaat BV

Voor uw laminaatvloer bent u bij ons aan het juiste adres. Eurolaminaat heeft een groot assortiment laminaat en parket van de beste kwaliteit. Direct uit voorraad leverbaar en tegen een zeer scherpe prijs.

Graag heten wij u welkom in één van onze vestigingen voor een bezichtiging en een deskundig advies. De koffie staat klaar. Ook willen wij u wijzen op de grote voordelen van online shoppen in onze webwinkel. Op Eurolaminaat.nl vindt u al onze producten op een rij, compleet met informatie en scherpe prijzen. Maak een keuze en geniet binnen enkele dagen van uw aankoop. Nooit was de aanschaf van een laminaatvloer zo eenvoudig.

Nog meer voordelen van shoppen op Eurolaminaat.nl: Omdat grote voorraden rechtstreeks ingekocht worden bij de fabrikant kunnen zeer concurrerende prijzen worden gehanteerd. Dat scheelt behoorlijk in uw portemonnee. Bovendien worden al onze producten tegen een geringe vergoeding bij u thuisbezorgd. Ook daar voor hoeft u dus de deur niet meer uit.

Vraag naar onze scherpe prijzen voor het het leggen van uw vloer. Behalve de huiscollectie levert Eurolaminaat ook de bekende merken zoals Berry Floor, Balterio, Parador en Quick Step.

Ook voor onderhoudsmiddelen kunt u bij ons terecht.

Onderhoud van uw laminaat of parketvloer. Zand en vuil werkt op uw vloer als schuurpapier. Gebruik daarom een zachte speciale stofwisser om dit stof en vuil van de vloer te houden. Ook een stofzuiger met een speciale borstelmond voldoet. Zorg bij de inloop voor een goede mat om vuil en stof buiten te houden. Breng onder stoelen en ander meubilair waar regelmatig mee geschoven wordt viltjes aan. Zo voorkomt u dat de vloer onnodig beschadigd.

De door ons geleverde laminaat of parketvloer is afgestemd op een vochtighiedsgraad van 60%- 70%. Bij extreme afwijkingen kan de vloer gebreken vertonen.

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Do
-
Vr
-
Za
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Flooring

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Alphen aan den Rijn Zuid-Holland

Is Eurolaminaat BV in Hooftstraat 204, Alphen aan den Rijn Zuid-Holland 2406 GR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Alphen aan den Rijn Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Alphen aan den Rijn Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Alphen aan den Rijn Zuid-Holland, 2406 GR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817135]