Architectuur

Architectuur van Freyr Architecten

Door: Freyr Architecten  21-02-2013
Trefwoorden: Architecten, Architect, Duurzaam Bouwen

Virtueel de plannen beleven Met traditionele bouwtekeningen ontstaat vaak miscommunicatie, zeker als u met veel partijen te maken heeft of weinig ervaring heeft met bouwtekeningen. Freyr verwerkt alle informatie in één 3D-model en kan presenteren in fotorealistische kwaliteit. Fasering U tekent niet voor de totaalopdracht maar per fase. Mocht u na een fase om welke reden ook willen afzien van de samenwerking dan is dit uiteraard mogelijk. Co-Creatie Wij werken vaak in een vast team van specialisten. Voordeel hiervan is dat de installateur, stylist en constructeur meedenken in het ontwerpproces, waardoor verschillende onderdelen in de woning naadloos integreren. GreenGoodLiving Als mede-oprichter van kennisplatform GreenGoodLiving kunnen wij milieuvriendelijke oplossingen bieden. Er zijn legio manieren om het milieu en geld te besparen als dit in een vroeg stadium wordt meegenomen. Sterkste Schakel Het bouwproces kan leuk zijn met de juiste voorbereiding. Mede door bovenstaande punten is Freyr genomineerd tot meest klantgerichte onderneming 2012 door de ‘Sterkste Schakel‘.

Trefwoorden: Alphen aan den rijn, Architect, Architecten, Architectenbureau, Bouwkundig Advies, Bouwkundig Ontwerp, Duurzaam Bouwen, Duurzame Energie, Ecologisch Bouwen, Huis Bouwen, Vrije Kavel

Andere producten en diensten van Freyr Architecten

GreenGoodLiving van Freyr Architecten thumbnail
21-02-2013

GreenGoodLiving

GreenGoodLiving is opgericht uit pure ideologie. De oprichters hechten veel waarde aan duurzaam verantwoord ondernemen en willen deze intentie ook graag uiten aan de partners en klanten. Wat de maten willen laten zien door middel van GreenGoodLiving is dat er ook (commerciële) bedrijven zijn die echt voor duurzame oplossingen gaan.


architectuur van Freyr Architecten thumbnail
07-08-2011

architectuur

Stap-voor-stap werken in 3D klantgericht