Griffioen en Van Waveren Fysio- Manuele en Oedeemtherapie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Grebbeberg 68 , 2402 ZE Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland

E-mail

Over Griffioen en Van Waveren Fysio- Manuele en Oedeemtherapie

Fysiotherapie Griffioen en Van Waveren

Soepel bewegen… Het lijkt allemaal zo gewoon. Totdat u ergens last van krijgt. Dan ontdekt u dat veel moeiteloze bewegingen helemaal niet zo vanzelfsprekend zijn. Gelukkig is er met fysiotherapie vrijwel altijd iets aan te doen. Samen met u stellen we een effectief behandelplan op en worden bewegingen weer snel net zo normaal als vroeger.

Een prettig idee voor u is dat onze praktijk nauw samenwerkt met andere zorgverleners (artsen, therapeuten) en contracten heeft met de meeste zorgverzekeraars.
Meestal wordt u naar ons verwezen door uw huisarts of specialist en wordt de behandeling vergoed door uw (aanvullende) ziektekostenverzekering. Maar ook zonder doorverwijzing komt uw behandeling vaak voor vergoeding in aanmerking.

Als u zonder verwijzing bij ons komt, verzorgen we een screening om te beoordelen of uw klachten met fysiotherapie behandeld kunnen worden. Bovendien zorgen wij voor de rapportage aan uw huisarts of specialist.

Ook kunt u bij ons terecht voor manuele- en oedeemtherapie.

Openingstijden

Ma, Do
-
Di
-
Wo, Za - Zo
Gesloten
Vr
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Griffioen en Van Waveren Fysio- Manuele en Oedeemtherapie in Grebbeberg 68, Alphen aan den Rijn Zuid-Holland 2402 ZE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Alphen aan den Rijn Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Alphen aan den Rijn Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Alphen aan den Rijn Zuid-Holland, 2402 ZE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827169]