Hondenuitlaatservice mariela

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Haringvliet 92 , 2401 DB Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland

E-mail

Over Hondenuitlaatservice mariela

Mijn naam is Mariela Dinius.
Ik ben op 1Januari 2010 begonnen met de uitlaatserivce Amantes. Het was echt een super kans om mijn eigen bedrijfje te beginnen.

Ik ben altijd al een dierenvriend geweest. Zelf heb ik ook een hondje.Joep! Een ruw harige Jack Russel! Een hele lieve schat die natuurlijk ook lekker eigenwijs kan zijn.

In Februari 2010 kreeg ik de kans om het hele bedrijf over te mogen nemen!Nog zo'n super kans waar ik geen nee tegen kon zeggen natuurlijk! Ik zal Marjolein van Amantes ook altijd dankbaar blijven dat ze mij de kans heeft gegeven!En dat ze natuurlijk het vertrouwen in me had!

Vanaf dat moment ben ik alleen met de hondjes gaan lopen. De naam is veranderd in : Mariela ,maar verder probeer ik het zoveel mogelijk te houden zoals het was. Ik heb ook de opleiding erkend hondenuitlaatservice gedaan aan de Martin Gaus academie in Lelystad om meer te weten te komen over deze bijzondere dieren.

Ik doe het met super veel plezier en hoop het nog heel wat jaren te mogen doen! Nog vragen?Stel ze gerust!

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Hondenuitlaatservice-mariela-1432850057015853/

Categorieën: Animal Shelters

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Alphen aan den Rijn Zuid-Holland

Is Hondenuitlaatservice mariela in Haringvliet 92, Alphen aan den Rijn Zuid-Holland 2401 DB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in Alphen aan den Rijn Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Alphen aan den Rijn Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Alphen aan den Rijn Zuid-Holland, 2401 DB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823428]