Beste Hoogvliet supermarkt staat in Leiden

Beste Hoogvliet supermarkt staat in Leiden van Hoogvliet Supermarkten

Door: Hoogvliet Supermarkten  08-01-2009
Trefwoorden: Supermarkt

Hoogvliet Kennedylaan in Leiden is verkozen tot de beste Hoogvliet supermarkt van 2008. Elk jaar kiest Hoogvliet uit haar 57 supermarkten de beste supermarkt van het jaar. Algemeen directeur Siep de Haan van Hoogvliet maakte de officiële winnaar van de interne winkelwedstrijd op woensdag 7 januari bekend tijdens de nieuwjaarsreceptie in Alphen aan den Rijn.

De jaarlijkse winkelwedstrijd leeft enorm bij de medewerkers van Hoogvliet. Zij zetten dan ook graag hun beste beentje voor om de klant zo prettig mogelijk te laten winkelen en daarbij een goede score te behalen voor de winkelwedstrijd. Na diverse beoordelingsrondes door zowel interne als externe juryleden is Hoogvliet aan de Kennedylaan als grote winnaar van 2008 uit de bus gekomen. De vestiging won ook vijf extra prijzen voor de beste afdelingen: koeling & diepvries, serviceshop, groente, vers en brood.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst werd de wisselbeker, behorend bij de eerste prijs, vol trots in ontvangst genomen door bedrijfsleider Manfred van den Berg.

Trefwoorden: Supermarkt