Feestelijke heropening Hoogvliet Boskoop

Door: Hoogvliet Supermarkten  14-10-2008
Trefwoorden: Supermarkt, Aanbiedingen, Full-service

Op woensdag 22 oktober 2008 wordt de Hoogvliet supermarkt aan de Burg. Colijnstraat in Boskoop feestelijk heropend. Na de brand die in maart 2006 het oude pand grotendeels onbruikbaar maakte, heeft de supermarkt tijdelijk een noodwinkel aan het Torenpad geopend. Het oude pand is compleet verbouwd en uitgebreid, waardoor klanten in de nieuwe winkel aangenaam verrast zullen worden.

De supermarkt is geheel vernieuwd en sluit naadloos aan op de wensen van de moderne Hoogvliet klant. Een fris, modern interieur met ruime paden en een volwaardig assortiment met keuze in verse producten en kruidenierswaren. Voor de kinderen zijn er gezellige poppentheaters, waarmee zij zich kunnen vermaken terwijl papa of mama in alle rust boodschappen doet.

Hoogvliet viert de opening van de nieuwe supermarkt met extra spectaculaire aanbiedingen. Daarna kan de Hoogvliet klant nog vier weken lang gebruik maken van wekelijks wisselende aanbiedingen met extra korting, die naast de wekelijkse folderaanbiedingen zullen gelden.

Trefwoorden: Aanbiedingen, Full-service, Supermarkt