Heropening Hoogvliet Scheveningen

Door: Hoogvliet Supermarkten  22-03-2011
Trefwoorden: Kwaliteit, Levensmiddelen, Supermarkten

 

Op woensdag 23 maart wordt de vernieuwde Hoogvliet supermarkt aan het Tesselseplein in Den Haag heropend. De verbouwing, die gedurende enkele weken stapsgewijs is uitgevoerd, is hiermee afgerond. De vernieuwde supermarkt is vergroot waardoor er meer assortiment toegevoegd is en meer ruimte gecreëerd is om de klant aangenaam te laten winkelen.

In de nieuwe supermarkt kan de klant terecht voor alle dagelijkse boodschappen voor de laagste prijs. Het nog uitgebreidere assortiment kruidenierswaren wordt gecompleteerd met versafdelingen voor een ruime keuze in vlees, groente & fruit, vleeswaren, kaas, brood, gebak en delicatessen. Kinderen kunnen zich tijdens het boodschappen doen vermaken op het speeltoestel en met de gezellige poppentheaters op diverse plaatsen in de winkel. Bij Hoogvliet wordt de klant altijd geholpen door vriendelijke medewerkers die met hun enthousiasme en vakkennis een visitekaartje voor de winkel zijn.

Vanaf woensdag 23 maart om 8.00 uur staan de deuren van Hoogvliet aan het Tesselseplein in Den Haag weer uitnodigend open, met spectaculaire openingsaanbiedingen voor woensdag t/m zaterdag. Bedrijfsleider Sander Kraaijeveld en zijn team heten de klanten van harte welkom!

Trefwoorden: Klantvriendelijheid, Korte Wachttijden, Kwaliteit, Levensmiddelen, Supermarkten,