Hoogvliet Feest Beesten actie beëindigd wegens succes

Hoogvliet Feest Beesten actie beëindigd wegens succes van Hoogvliet Supermarkten

Door: Hoogvliet Supermarkten  09-06-2008
Trefwoorden: Sleutelhanger, Spaaractie, Jubileumactie

De enorme rage die de Feest Beesten van Hoogvliet hebben ontketend, heeft geleid tot een voortijdig einde van de actie. Het succes van de originele sleutelhangers met dierengeluid is zó groot, dat er in de winkels van Hoogvliet geen Feest Beest meer te vinden is. Om teleurstelling te voorkomen, worden daarom per direct geen Feest Beesten punten meer uitgegeven.

"Wij hadden verwacht dat de actie zou aanslaan bij onze klanten, maar van dit resultaat durfden we zelfs niet te dromen," aldus algemeen directeur Siep de Haan. Ondanks zorgvuldig inkopen blijkt de voorraad sleutelhangers niet voldoende voor de gehele duur van de actie. Oorspronkelijk zou de actie tot 17 juni 2008 lopen. Omdat de Feest Beesten bijna letterlijk de winkel uitvlogen, is besloten voortijdig te stoppen met het uitgeven van de spaarpunten.

Ruilmiddag
Voor iedereen met dubbele Feest Beesten vindt op woensdag 11 juni van 14.00 tot 16.00 uur in alle Hoogvliet vestigingen een ruilmiddag plaats. Hier kan men met andere klanten ruilen om de collectie van 16 Feest Beesten compleet te krijgen.

Leon Leeuw actie
De Leon Leeuw actie, waarmee extra prijzen te winnen zijn, loopt gewoon door tot en met dinsdag 1 juli.

Trefwoorden: Jubileumactie, Sleutelhanger, Spaaractie