Hoogvliet opent supermarkt in Valkenburg

Door: Hoogvliet Supermarkten  03-04-2008
Trefwoorden: Kwaliteit, Supermarkt, Levensmiddelen

Op woensdag 9 april 2008 opent een nieuwe Hoogvliet supermarkt haar deuren aan de Hoofdstraat in Valkenburg. De voormalige Citroën-dealer is in korte tijd omgebouwd tot een prachtige kwaliteitssupermarkt. Vanaf 8.00 uur worden de klanten verrast met spectaculaire openingsaanbiedingen en feestelijke activiteiten.

In de nieuwe supermarkt kan de klant terecht voor al haar dagelijkse boodschappen. Een uitgebreid assortiment kruidenierswaren wordt gecompleteerd met versafdelingen voor een ruime keuze in vlees, vleeswaren, kaas, brood en delicatessen. Kinderen kunnen zich tijdens het boodschappen doen vermaken op de speeltoestellen en met de gezellige poppentheaters op diverse plaatsen in de winkel. Natuurlijk blijft Hoogvliet haar slogan 'Bewezen de goedkoopste' dagelijks waarmaken. Klanten worden bij Hoogvliet geholpen door vriendelijke medewerkers die met plezier en vakkennis een visitekaartje voor de winkel zijn.

Hoogvliet viert de opening van de nieuwe supermarkt met feestelijke activiteiten voor de klant. De eerste 250 klanten op woensdag 9 april ontvangen als welkomstgeschenk een gratis appeltaart.

Trefwoorden: Klantvriendelijheid, Korte Wachttijden, Kwaliteit, Levensmiddelen, Supermarkt,