Hoogvliet pakt 40-jarig jubileum groots aan

Hoogvliet pakt 40-jarig jubileum groots aan van Hoogvliet Supermarkten

Door: Hoogvliet Supermarkten  14-04-2008
Trefwoorden: Supermarkt, Jubileum, Spaaractie

In 2008 is het 40 jaar geleden dat in Kwintsheul de eerste Hoogvliet supermarkt geopend werd. Men kon niet vermoeden dat de eenvoudig ingerichte Cash 'n' Carry van toen in 40 jaar tijd zou uitgroeien tot een modern supermarktbedrijf met bijna 60 vestigingen! Hoogvliet pakt groots uit tijdens dit jubileumjaar, met festiviteiten voor zowel medewerkers, zakelijke relaties als klanten.

Het jubileumjaar gaat officieel van start met een personeelsfeest op 19 april voor alle 4.500 medewerkers. Geheel in de traditie van oprichter Leen Hoogvliet, waarbij het welzijn van het personeel hoog in het vaandel staat, zijn de medewerkers de eersten met wie het bedrijf het jubileum viert. Op 6 mei wordt het feestjaar geopend met de leveranciers en zakelijke relaties van het bedrijf.

Vanaf 9 mei (de officiële jubileumdatum) start het feestjaar voor de consument, met speciale acties in de supermarkten. Hoogtepunt is een speciale actie waarbij de klant kan sparen voor gratis Feest Beesten: vrolijke sleutelhangers in de vorm van dierenkoppen die ook nog eens geluid maken.

Alle winkels worden voor dit feestelijke jaar van binnen en van buiten voorzien van een feestelijk logo. Ook de vrachtwagens in het Hoogvliet wagenpark zullen van het herkenbare 40-jaar Hoogvliet logo voorzien worden.

Trefwoorden: Consumentenactie, Feestjaar, Jubileum, Spaaractie, Supermarkt,