Metamorfose voor Hoogvliet in Zoetermeer

Metamorfose voor Hoogvliet in Zoetermeer van Hoogvliet Supermarkten

Door: Hoogvliet Supermarkten  02-07-2009
Trefwoorden: Supermarkt, Kwaliteitsproducten, Kruidenierswaren

Huisstijl vernieuwd, zeer lage prijzen zijn gebleven!

Vanaf woensdag 8 juli 2009 hebben de Hoogvliet supermarkten in Zoetermeer hun vertrouwde uiterlijk ingeruild voor een nieuw jasje. Met een nieuw logo, vernieuwde uitstraling in en rond de winkel en moderne bedrijfskleding hebben de supermarkten een frisse en eigentijdse look gekregen.

De nieuwe huisstijl van Hoogvliet wordt stapsgewijs in alle 59 vestigingen ingevoerd. De metamorfose wordt tevens gebruikt om de indeling van de winkel aan te passen aan de veranderde wensen van de consument. Schappen worden logischer ingedeeld, zodat men minder hoeft te zoeken. Boven de versafdelingen zijn sfeerbeelden aangebracht, om diverse gebruiksmomenten onder de aandacht te brengen en de winkel een warme, persoonlijke sfeer te geven. Met de nieuwe huisstijl kunnen de supermarkten van Hoogvliet fris en eigentijds de toekomst tegemoet.

Behalve het uiterlijk van de winkel en haar medewerkers verandert er voor de klanten overigens niets: service, kwaliteit en lage prijzen blijven bij Hoogvliet als vanouds hoog in het vaandel staan.

Trefwoorden: Kruidenierswaren, Kwaliteitsproducten, Supermarkt