Nieuwe Hoogvliet supermarkt opent in Vijfhuizen

Door: Hoogvliet Supermarkten  16-04-2008
Trefwoorden: Kwaliteit, Supermarkt, Kruidenierswaren

Op woensdag 23 april 2008 opent een volledig nieuwe Hoogvliet supermarkt haar deuren in Vijfhuizen. Na enkele jaren op een tijdelijke, kleinere locatie te hebben gestaan, is de super nu op haar definitieve plek terechtgekomen. Vanaf 8.00 uur worden de klanten verrast met spectaculaire openingsaanbiedingen en feestelijke activiteiten.

Klanten hebben de nieuwbouw van de winkel van dichtbij kunnen volgen. In gestaag tempo verrees aan de Vijfhuizerweg een prachtige supermarkt op een steenworp afstand van de oorspronkelijke winkel. De nieuwe supermarkt is aanzienlijk groter, dus er is nog meer ruimte om de klant van alle gemakken te kunnen voorzien. Een uitgebreid assortiment kruidenierswaren wordt gecompleteerd met versafdelingen voor een ruime keuze in vlees, vleeswaren, kaas, brood en delicatessen. Kinderen kunnen zich tijdens het boodschappen doen vermaken op de speeltoestellen en met de gezellige poppentheaters op diverse plaatsen in de winkel. Natuurlijk blijft Hoogvliet haar slogan 'Bewezen de goedkoopste' dagelijks waarmaken. Klanten worden bij Hoogvliet geholpen door vriendelijke medewerkers die met plezier en vakkennis een visitekaartje voor de winkel zijn.

Hoogvliet viert de opening van de nieuwe supermarkt met feestelijke activiteiten voor de klant. De eerste 250 klanten ontvangen op woensdag 23 april als welkomstgeschenk een gratis appeltaart.

Trefwoorden: Kruidenierswaren, Kwaliteit, Supermarkt