Officiële opening tapis roulant Hoogvliet Rijswijk

Door: Hoogvliet Supermarkten  07-10-2008
Trefwoorden: Supermarkt, Parkeergarage

Op woensdag 15 oktober 2008 wordt de tapis roulant (rolbaan) van de parkeergarage naar de Hoogvliet supermarkt in winkelcentrum In de Bogaard officieel geopend. De rolbaan is sinds 25 september in gebruik. Klanten die in de P5-parkeergarage parkeren, worden met de rolbaan rechtstreeks van en naar de supermarkt gebracht. De winkel zelf is opnieuw ingedeeld, met meer ruimte voor gemaksproducten en een assortiment afgestemd op de doelgroepen in de regio.

De rolbaan biedt vanuit de P5-parkeergarage een snelle en gebruiksvriendelijke toegang naar de Hoogvliet supermarkt en weer terug. De belangrijkste voorwaarde voor het mogen openen van de rolbaan was dat de toegang exclusief voor de Hoogvliet supermarkt is. Er is daarom een poortje geplaatst dat toegang biedt aan het winkelcentrum. Na het scannen van de kassabon kan de klant via het toegangspoortje het winkelcentrum betreden. Klanten die in de parkeergarage hun auto parkeren, krijgen bij besteding van € 20,00 aan boodschappen het eerste uur parkeren gratis van Hoogvliet.

Hoogvliet viert de ingebruikname van de rolbaan gedurende vier weken met spectaculaire aanbiedingen. Klanten worden van de extra aanbiedingen op de hoogte gebracht met flyers die in het winkelcentrum worden uitgedeeld. Op woensdagmiddag 15 oktober worden er diverse activiteiten voor de kinderen georganiseerd.

Trefwoorden: Parkeergarage, Supermarkt