Huisman Autobedrijf BV Marc

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: A. van Leeuwenhoekweg 1 5 , 2408 AL Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Huisman Autobedrijf BV Marc

Marc Huisman Autobedrijf is een merkonafhankelijk autobedrijf in Alphen aan den Rijn en richt zich op het verkopen van jonge occasions onder het kwaliteitslabel 7-voudige zekerheid en het verkopen van nieuwe auto's van alle merken.

In onze ruime werkplaats kunt u terecht voor periodiek onderhoud aan uw auto. Ook voor reparaties aan uw auto, de APK-keuring en autobanden bent u bij ons in Alphen aan den Rijn aan het juiste adres.

Waar staan we voor?

We staan voor innovatie, maatwerk, kennis en kwaliteit. Onze missie is om consumenten op een eerlijke en deskundige manier te begeleiden bij de aankoop en het onderhoud van een auto. Het serieus nemen van de behoefte van de consument speelt hierin een grote rol.

We staan bekend om onze wil om steeds te vernieuwen, onze persoonlijke benadering en ons unieke concept waarmee wij inspelen op veranderende Europese regelgeving. Door een wetswijziging is het voor merkonafhankelijke autobedrijven mogelijk geworden om nieuwe auto's te verkopen en te onderhouden met behoud van de fabrieksgarantie.

Hoe zijn we begonnen?

Marc Huisman Autobedrijf is opgericht in 2009 en inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 10 enthousiaste medewerkers. We hebben ons bedrijf in korte tijd met een vernieuwend concept op de kaart weten te zetten.

Onze aanpak is fris met een groene uitstraling en we zijn zeer resultaatgericht. In 2011 zijn we hiervoor beloond, toen we tijdens de Sterkste Schakel verkiezing van Rijnstreek Business de Grant Thornton penning wisten binnen te halen, een prijs voor de meest veelbelovende onderneming.

In 2012 zijn wij bij de beste 20 autobedrijven van Nederland geëindigd in de BOVAG Autobedrijf van het Jaar verkiezing van merkonafhankelijke autobedrijven.

In 2013 wisten wij deze prestigieuze titel wel binnen te halen en werden door BOVAG verkozen tot Beste Autobedrijf van Nederland.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Car Dealers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Huisman Autobedrijf BV Marc in A. van Leeuwenhoekweg 1 5, Alphen aan den Rijn Zuid-Holland 2408 AL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Alphen aan den Rijn Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Alphen aan den Rijn Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Alphen aan den Rijn Zuid-Holland, 2408 AL, Nederland

 • Tip Management

  Handelhof 5 Alphen aan den Rijn Zuid-Holland 2402 GT

 • Barbero

  Swaenswijkplaats 17 Alphen aan den Rijn Zuid-Holland 2405 AV

 • Photo Corporation

  Stadhoudersplein 510 Alphen aan den Rijn Zuid-Holland 2404 BE

 • M.h. Kok Beheer

  Kavelpad 12 Alphen aan den Rijn Zuid-Holland 2408 RM

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3775229]