Carrosserie vakdagen Hardenberg 2009

Carrosserie vakdagen Hardenberg 2009 van Hyva Holding

Door: Hyva Holding  10-03-2009
Trefwoorden: Hyva

Carrosserie vakdagen Hardenberg 2009
In Hardenberg presenteert Hyva Nederland, in samenwerking met haar dealer Disbergen Hydrauliek Service (vestigingen in Apeldoorn, Veenendaal en nu ook Hengelo!), producten van de merken Hyva Hydraulics (wetkit), Hyva Lift (container afzetsystemen), Kennis (verrijdbare kranen) en HMF (autolaadkranen). De Hyva stand bevindt zich op nummer 433.

Hyva Nederland: maatwerk in voertuigen
De Nederlandse markt is voor Hyva een bijzondere, niet alleen omdat het onze thuismarkt is, maar ook omdat Nederlandse klanten tot de meest kritische klanten ter wereld behoren. Een Nederlandse klant wil een multifunctioneel voertuig met een zo laag mogelijk eigen gewicht en zoveel mogelijk laadvermogen. Om dit te kunnen realiseren is ieder project in Nederland voor ons puur maatwerk en levert ieder project feitelijk een uniek voertuig op. Voor de Nederlandse markt combineren wij vaak diverse transportoplossingen in één multifunctioneel voertuig, zoals kraan-kippers, kraan-haakarmen, etc.

Getoonde producten op de stand van Hyva/DHS
In Hardenberg zullen wij de volgende producten tonen:

HMF 1643Z2 met Hyva Lift 26-62-S haakarm gemonteerd op Volvo FM 6x2 met voorloopas van Gebr. Van der Putten uit Noordwijk.

De 1643Z2 is een unieke grijper kraan in de 16Tm klasse. Deze kraan combineert een aantal aansprekende eigenschappen zoals laag eigen gewicht, smalle inbouwbreedte en een hoge werkhoogte bij het kopschot. Verder past hij afgelegd in een driezijden kipper van 5.1 m lengte en is invouwbaar met bakgrijper! Kortom, de ideale grijperkraan. De Hyvalift 26-60-S is de op één na zwaarste haakarm uit de serie (26 Ton) en een volledig Nederlands product. De haakarm is pneumatisch bediend, heeft een laag eigen gewicht en een hoog laadvermogen. Door het sterke, robuuste ontwerp en de lange levensduur is dit containersysteem een echt kwaliteitsproduct.

Los getoond:

Kennis verrijdbare autolaadkraan, type R-30 voor G. van Dieren uit IJsselmuiden.

Hyva presenteert de nieuwe R-30 draaikranskraan, een unieke en innovatieve compacte oplossing met geïntegreerde volautomatische steunpoten die voor een superieure stabiliteit zorgdragen. Deze 30Tm stenenkraan is uitgerust met een 3 cilinder HATZ dieselmotor waardoor de kraan zelfstandig over de laadvloer kan rijden. Het variabel hydraulisch systeem en de karakteristieke Kennis hoogzit zorgen voor een soepele en gebruikersvriendelijke bediening waarbij er altijd goed overzicht is op de werksituatie.

HMF 2420K3GG (24 Tm) Autolaadkraan
Deze laatste toevoeging aan HMF’s kranenserie is de sterkste van een hele reeks nieuwe laadkranen (13 Tm t/m 24 Tm). Deze kranen zijn ontworpen door gebruik te maken van een combinatie van jarenlange ervaring en de laatste stand der techniek. Hierdoor is de eigen massa minimaal zonder daarbij afbreuk te doen aan sterkte of levensduur. De kraan is voorzien van radiografische bediening en twee extra functies t.b.v. hydraulische accessoires (B3). Verder is de kraan voorzien van kniehevels op de hef-, en knikarm waardoor de capaciteit optimaal benut is in elke positie, en een constante snelheid is gehandhaafd. De knikarm kan 15° graden door de horizontaal heenknikken wat erg handig is bij het bereiken van moeilijke plaatsen. Uiteraard is de kraan voorzien van HMF’s grensverleggende veiligheidssysteem RCL5300, die is voorbereid op de huidige en toekomstige wet-, en regelgeving omtrent veiligheid.

Getoonde producten op buitenterrein.

Hyvalift 12 Tons portaalarmsysteem (NG2012TA) op een DAF CF75 t.b.v. Bork uit Stuifzand.

Hyva AO-Kipper op Ginaf X4446TS voor Mulder uit Zevenhuizen.

Trefwoorden: Hyva

Contact Hyva Holding

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share