Maat Klassieke Homeopathie PJM vd

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Schuberthof 20 , 2402 GK Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland

E-mail

Over Maat Klassieke Homeopathie PJM vd

Klassieke homeopathie is een holistische geneeswijze. Er wordt vanuit gegaan dat de klachten met elkaar samenhangen en uiting zijn van een balansverstoring. De patiënt wordt gezien als één geheel.

Zodoende begint de behandeling met een uitgebreid eerste consult dat zo'n 1½ uur duurt. Tijdens dat gesprek wordt ingegaan op alle symptomen, zowel op lichamelijk, als op psychisch en emotioneel nivo. Bij dat totaalbeeld wordt een of meer passende homeopathische geneesmiddelen uitgezocht.

Op de website van de praktijk vindt u informatie over klassieke homeopathie, ziekteclassificatie, homeopathie bij volwassenen, baby’s en kinderen en over het gebruik van homeopathische geneesmiddelen en Schüssler celzouten. Ook vindt u hier informatie over de bijzondere Banerji Protocols en CEASE-therapie.

CEASE-therapie staat voor: Complete Elimination of Autistic Spectrum Expression. Dit is een zeer effectieve homeopathische behandelmethodiek die ontwikkeld is voor de behandeling van autistische kinderen. De behandeling is ook van toepassing op kinderen met AD(H)D, dyslectie, agressie en vele andere klachten.

Openingstijden

Ma
-
Di - Do
-
Vr - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Alternative Medicine

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Maat Klassieke Homeopathie PJM vd in Schuberthof 20, Alphen aan den Rijn Zuid-Holland 2402 GK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Alphen aan den Rijn Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Alphen aan den Rijn Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Alphen aan den Rijn Zuid-Holland, 2402 GK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822350]